fAQS

ABONAMENTS I ENTRADES DE DIA

1. Queden entrades?

Sí, actualment, queden disponibles entrades de dia (divendres 29 de juliol i dissabte 30 de juliol), a un preu de 25 €/dia. Es podran comprar via web fins al 28 de juliol si no s’exhaureixen abans. Els abonaments de dos dies a preu reduït ja s’han exhaurit.

A part, hem reservat un petit lot per comprar a porta, a un preu de 30 €/dia.

2. Qui és necessari que compri entrades?

Totes les persones que vulguin accedir al festival com assistentes un o dos dies, a partir dels 10 anys.

Les persones de 10 anys o menors no cal que comprin entrada. S’ha de tenir en compte que:

– Els menors de 0 a 15 anys hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal.
– Els menors d’entre 16-18 anys podran accedir al recinte sense acompanyament sempre que presentin a porta una autorització signada pel pare, la mare o tutor legal.

L’acompanyant serà responsable de qualsevol acció o omissió del menor durant l’estada en l’esdeveniment.

3. Puc gaudir de descomptes?

Sí, si compleixes algun dels següents requisits:

1. Ser habitant de Lloret de Vistalegre: tindràs entrada doble a preu reduït. S’ha de passar a cercar a l’Ajuntament.

2. Tenir el Carnet Jove: tindràs un 10% de descompte als abonaments complets

3. Haver assistit a algun acte del cicle La Lluna en Vers (Fundació Mallorca Literària): tindràs un 10% de descompte als abonaments complets.

En tots aquests casos, caldrà acreditar-ho a l’entrada (DNI, Carnet Jove, entrada de la Lluna en Vers). Si no es pot acreditar, s’haurà d’abonar la diferència a l’entrada.

ACTUALITZACIÓ: els abonaments complets amb Carnet Jove i per La Lluna en Vers ja s’han exhaurit. Els descomptes no estan disponibles. Els habitants de Lloret de Vistalegre poden seguir gaudint del descompte, passant per l’Ajuntament.

4. S’ha de portar l’entrada impresa?

No fa falta. De fet, per no emprar paper de forma innecessària, millor que la porteu al vostre dispositiu mòbil. Recordau tenir-la a mà a l’hora d’entrar al recinte per primera vegada.

5. Passa res si l’entrada no posa el meu nom?

No, però recomanam que en cas que sigui així disposeu d’un mètode d’identificació per poder tenir un registre de les persones que accedeixen finalment al festival, si fos necessari

6. No puc assistir al festival. Puc retornar l’entrada?
No. Les entrades no es retornaran en cap circumstància, excepte en l’improbable cas que l’esdeveniment no es celebrés. En cas de no poder assistir, l’entrada tampoc serà vàlida per l’any vinent.
7. Tinc problemes per trobar l’entrada que vaig comprar. Com ho puc fer?
Envia un correu a info@mobofest.org amb l’assumpte ENTRADA i el nom de la persona compradora. El nostre equip et reenviarà el correu de confirmació de compra amb les entrades, una vegada fetes les comprovacions pertinents.
8. Com serà la validació d’entrades?
A l’entrada del recinte trobareu el punt de validació. Passat el control de seguretat, el personal d’accessos vos validarà l’entrada telemàticament i vos posarà la polsera segons el vostre abonament (abonament complet o de dia). Ja podreu accedir al recinte!
9. Si només puc venir un dels dos dies, puc transferir la polsera a una altra persona?
No. L’accés al festival només es permet a la persona que hagi validat l’entrada. La polsera és intransferible i l’associació es reserva el dret d’admissió en cas d’incompliment d’aquesta norma. Encara que es conservi l’entrada, una vegada validada, només es podrà entrar al festival amb la polsera. Aquesta s’ha de portar al canell i en bon estat. En cas contrari (no portar la polsera, portar-la en mal estat o tallada…), NO es podrà accedir.
10. Una vegada hagi sortit del recinte, puc tornar a entrar?
Sí. Amb la polsera, podreu tornar a entrar tantes vegades com vulgueu, passant sempre primer pel control de seguretat.
11. Quina és la millor hora per arribar al festival?
Les portes s’obriran a les 17:30. A aquesta hora no acostuma a haver-hi problemes per entrar. Entre aquesta hora i les 19:00 l’accés al festival és molt fluid. Els concerts comencen a les 18:00, així que vos recomanam i animam a arribar el més prest possible per gaudir del festival plenament.
12. Si tenc abonament de dos dies, he de portar la polsera els dos dies?
Sí. És IMPRESCINDIBLE que la persona que acudeix al festival porti la polsera per entrar i sortir.

COM ARRIBAR

1. Com arribar al Mobofest?
En cotxe (particular o taxi):

● Accediu per la Ma-3011 (Carretera Vella de Sineu), desviau-vos cap al Camí de Son Gelabert i seguiu les indicacions fins a arribar al pàrquing gratuït.
● Accediu per la Ma-3130 (Carretera de Pina), desviau-vos cap al Camí des Cementeri i seguiu les indicacions fins a arribar al pàrquing gratuït.

IMPORTANT: en cap cas es podrà accedir per l’entrada del Camí de Sant Pere de la Ma-3130 (entrada Sant Joan, Montuïri…). Haureu d’accedir per una de les dues vies anteriorment mencionada. Tampoc es podrà creuar per dins el poble en cotxe per la Costa des Pou.

Altres coses importants:

– Intenteu compartir cotxe.
– Si beus, no condueixis.
– L’organització no es responsabilitza de possibles incidents relacionats amb l’alcohol o les males praxis al volant. Intenta compartir cotxe.

En taxi:

Cal que contacteu amb aquest servei via telefònica o web. El preu és al voltant d’1€/km (preu orientatiu, l’organització no es responsabilitza dels preus d’aquest servei).

IMPORTANT: Havent parlat amb el sector, és molt recomanable que concerteu el servei de forma prèvia (uns dies abans) donada l’elevada saturació d’aquest a l’estiu a Mallorca.

En bus i/o tren públic

Estam en converses amb el TIB per poder oferir un millor servei. Manteniu-vos atentes a les nostres xarxes.

Ara mateix, malauradament, les combinacions de transport públic no són gaire bones. La millor opció per arribar al Mobofest és el cotxe compartit. Així i tot, posam a la vostra disposició algunes opcions:

– Divendres:
Venir des de Palma:
Bus 402 (Palma-Sineu). Estació Intermodal 16:30 / 18:50 / 20:50 (Durada: 45 min)

Venir des de Palma o municipis connectats amb tren:
Tren fins a Sineu (Intermodal-Sineu/Manacor-Sineu) + Bus 402, 17:35 (Sineu-Lloret).

Tornar cap a Palma:
Bus 402 (Sineu-Palma). Lloret 08:50 (Durada: 45 min).

Tornar cap a Palma o municipis connectats amb tren:
Bus fins a Sineu, 10:40 (Lloret-Sineu) + Tren (Durada i preu: segons combinacions)

D’altra banda, si teniu pensat organitzar un bus particular, és convenient que prèviament ens contacteu a info@mobofest.org per preveure la vostra arribada i habilitar un espai adequat.

– Dissabte:
Venir des de Palma:
Bus 402 (Palma-Sineu). Estació Intermodal 17:30 / 19:45 (Durada: 45 min)

Venir des de Palma o municipis connectats amb tren:
Tren fins a Sineu (Intermodal-Sineu/Manacor-Sineu) + Bus 402, 16:20 / 18:35 (Sineu-Lloret).
(Durada i preu: segons combinacions)

Tornar cap a Palma:
Bus 402 (Sineu-Palma). Lloret 08:50 (Durada: 45 min)

Tornar cap a Palma o municipis connectats amb tren:
Bus fins a Sineu, 10:40 (Lloret-Sineu) + Tren (Durada i preu: segons combinacions)

IMPORTANT: aquest servei no el gestiona el festival. És un servei públic convencional. L’organització no es responsabilitza de possibles retards o altres situacions que puguin esdevenir.

2. Es pot acampar a la zona?
El festival no disposa zona d’acampada. L’organització no es responsabilitza de si alguna persona vol quedar a romandre al pàrquing, sempre que ho faci dins el seu vehicle i respectant l’entorn.

RESTRICCIONS

1. Hi poden accedir animals?
No. (Excepte en aquelles persones en què sigui estrictament necessari per facilitar la seva accessibilitat al recinte: si es així, contacteu a info@mobofest.org i vos informarem).
2. Què NO es pot entrar?
Líquids (excepte aigua en botella de plàstic i sense tap), càmeres de fotos professionals (objectiu extraïble), motxilles (fins a 25 litres), cadires, pals de selfie, sprays, patinets elèctrics, paraigües, objectes punxants, armes blanques, armes de foc, pirotècnia i
qualsevol objecte/estri que pugui causar danys a les persones.
3. Puc entrar amb motxilla al festival?
Sí, sempre que no sigui de dimensions superiors a 30 litres. El personal d’accessos comprovarà el seu contingut.
4. Al recinte puc entrar amb el cotxet del meu infant (carretet de bebè)?
Sí, però la família se n’ha de responsabilitzar.

SERVEIS

1. Hi haurà paradetes de menjar? Quines opcions hi haurà?
Sí, amb tot tipus d’opcions (vegetarianes, veganes i sense gluten, incloses).
2. Hi haurà mercadet?

Sí.

3. El festival està preparat per a persones amb mobilitat reduïda?
Sí, però per poder millorar l’experiència, recomanem que ens escriviu a info@mobofest.org per facilitar-ho encara més.
4. Per què el tassó (0,4 L) no és retornable?
A Mallorca no hem trobat empreses especialitzades en netejar tassons reutilitzables. El cost que suposa enviar els tassons a la Península a netejar-los és superior a 50 cèntims. El cost de producció d’un tassó de plàstic és superior a 50 cèntims. L’impacte que suposa aquest transport, juntament amb l’aigua de netejar-los també és molt gran. Sumant aquests dos factors, hem arribat a la conclusió que no podem retornar l’import.

El petit “benefici” que obtindrem pel fet de no retornar-ho es destinarà a oferir aigua gratuïta (sense residus) al festival (la trobareu a la barra) i emprendre mesures per millorar la sostenibilitat del festival. Per cada 50 tassons venuts, plantarem un arbre en col·laboració amb aquest municipi, que ens ajudaran a tenir un aire més net i pur i a disminuir la petjada de carboni del festival.

Així i tot, no llencis el tassó! La vida d’aquest no ha acabat: porta’l dins el cotxe, deixa’l a la cuina, fes-li un forat a sota i sembra-hi un planta o simplement recicla’l al contenidor groc.

L’interès d’aquest està en el fet que el puguis emprar diverses vegades durant el mateix vespre i els dos dies, i així no haguem d’emprar-ne una major quantitat d’un sol ús.

5. Quins mètodes de pagament tenc?
Es pagarà amb la moneda oficial del festival: els Mobotokens (MBTK). S’adquiriran al mateix festival, i tindran un cost de 3€/MBTK. Es podran bescanviar doblers en efectiu o bé amb targeta. NO es retornaran en cap cas ni situació.

D’aquesta manera, a la barra i als punts de venda de menjar s’entregaran els MBTK corresponents al preu de la beguda o menjar. El mercadet funciona sense MBTK, amb
euros convencionals.

6. Hi haurà seguretat i serveis mèdics al festival en cas que sigui necessari?
Sí. El festival compta amb seguretat privada, reforçada per la Policia Municipal i membres de Protecció Civil. També hi haurà ambulància medicalitzada, desfibrill·lador i kit de primers auxilis. Dirigiu-vos a l’organització en cas d’algun incident.
7. On he d’acudir en cas que sigui víctima o vegi una agressió sexista?
Al Punt Lila, ubicat entre la zona de concerts i els foodtrucks (zona mercadet). També hi haurà persones amb un braçalet lila a la zona de concerts a les quals informar.
8. Hi haurà punt d’objectes perduts?
Sí. Serà a l’entrada, a la taquilla.
9. Podré comprar marxandatge?
Sí. El marxandatge oficial el vendrà MusicLover® a una paradeta al festival. A la vora, hi haurà marxandatge dels grups que en portin i en vulguin vendre.

ALTRES

1. Quines condicions climàtiques s’esperen? Què passa si plou?
Les temperatures del Pla de Mallorca a l’estiu passen de ser càlides a la tarda a ser suaus quan tomba el sol. Entre les 18:00 i les 21:00, les temperatures poden rondar els 27-35 graus, i a la nit, poden baixar fins els 20 graus. Presteu atenció a les condicions climatològiques i veniu equipades en funció d’això. Si veniu a mig horabaixa crema solar, unes ulleres de sol i capell/gorra vos poden ser de gran utilitat.

Si plou en algun moment, no es preveu que es suspengui el festival, excepte si les previsions de pluges impedeixen que es pugui realitzar amb seguretat i/o el terreny no es troba en condicions. L’escenari és cobert.

2. Puc fer de voluntària?
Sí, contacta’ns a info@mobofest.org i t’informarem.
3. Com puc consultar els horaris?
Ja estan disponibles a les nostres xarxes socials (Instagram, Twitter…) i també a la pàgina web.
4. Cal portar mascareta?
No, segons la normativa vigent. Aquesta informació pot veure’s modificada si així ho fa la normativa. Recorda: si no et trobes bé, millor queda a casa.