Nova Normalitat, Nou Mobofest

Des de la direcció del Mobofest vàrem comunicar prèviament que el dia 30 de juny anunciaríem quina era la nostra decisió final amb relació a la resolució final del desenvolupament de la celebració d’aquest Mobofest 2020. Així doncs, arribat el moment, volem informar que el Mobofest 2020 existirà, però amb un format diferent. Vista la publicació de l’última actualització de les lleis sanitàries, ens hem vist obligats a deixar de banda la possibilitat de celebrar o bé un Mobofest “normal” o bé un Mobofest amb les característiques normals però amb un aforament reduït. No obstant, això no acaba aquí, hem plantejat un nou format que permetrà gaudir de la cultura illenca i visibilitzar-la en un temps difícil. Hi haurà Mobofest.

Un nou format

Aquest nou format consisteix en un cicle de concerts que hem anomenat ‘Els Vespres del Mobofest’ repartits durant dos caps de setmana i un total de 6 dies (14, 15, 16, 21, 22, 23) de música en directe al puig de Consolació. Cada concert constarà de dos o tres grups i l’aforament per a cada concert serà molt limitat i s’haurà d’adquirir l’entrada prèviament. Cada espectador tindrà un seient assignat que serà el que haurà d'ocupar mentre es celebri el concert, tot i que també hi haurà servei de barra i de foodtrucks com ja és habitual, sempre seguint els protocols sanitaris. Amb relació als artistes que formaran part d’aquest cicle hem decidit donar l’oportunitat als grups illencs que ja formaven part del cartell, estassin confirmats públicament o no. Malauradament no podrem gaudir dels grups que no són illencs per raons logístiques i econòmiques.

Què passa amb les entrades?

En relació a les entrades. Cal fer saber que totes les persones que ja havien adquirit les entrades i que les tenen en la seva disposició disposaran de dues opcions. Per una banda retornar-la i demanar el reemborsament. Per altra, bescanviar-la per un abonament per tres concerts de ‘Els Vespres del Mobofest’ i que es podrà seleccionar a partir d’un formulari que es rebrà al correu de compra de les entrades. Totes les que no tinguin entrada en la seva possessió actualment, podran adquirir per un cost de 7 euros l’entrada per dia (despeses incloses) de cadascun dels jorns que formen els 6 del cicle de ‘Els Vespres del Mobofest’.

Valorem l'esforç

Per acabar, es vol remarcar que l’opció fàcil per l'organització hauria estat posposar tota la programació a l’any 2021, però sentim la necessitat d’oferir un espai cultural per tal d’evitar que aquest 2020 sigui un any en blanc per la música i posar encara més en valor el potencial artístic que tenim a les illes. Per això volem fer una crida a la responsabilitat a tot el públic assistent a aquest cicle de concerts i agrair anticipadament la vostra comprensió i actitud sensata que segur que tendreu. Animam a assistir sense por, però sempre amb precaució, perquè junts, ens en sortirem.

Atentament,

Moviment Musical Mobofest.