Mobofest

L’edició Mobofest 2020 inclourà entrada

Des de la direcció del Mobofest volem anunciar que en la propera edició del festival, que es portarà a terme els dies 22 i 23 d’agost de l’any 2020, inclourà una entrada que tendrà el preu simbòlic de 15€ per ambdós dies. Les entrades es posaran a la venda aquest diumenge 1 de desembre a les 10 del matí. Després de tres exitoses edicions, des de la direcció s’ha decidit donar aquesta passa. La decisió, rumiada i debatuda, no és en va. A continuació s’explicaran els motius amb diferents punts.

Control del festival. Organitzar un festival d’aquestes dimensions requereix una previsió fonamentada del públic assistent, pel bé de l’organització i per tal que l’espectador pugui tenir una experiència el més satisfactòria possible.

Millora de Serveis. Amb l’establiment de les entrades, des de l’organització i direcció podrem millorar els serveis dintre del festival i, d’aquesta manera, que l’espectador pugui gaudir sense entrebancs de cap mena del festival. Per aquest motiu només es posaran un nombre no molt elevat d’entrades. Un nombre a part d’entrades serà destinat als sant joaners i sant joaneres que desitgin assistir al festival de forma gratuïta.

Factor musical-econòmic. Com ja es sap, el Moviment Musical Mobofest és una associació sense ànim de lucre. Per aquest motiu sempre s’ha reinvertit tot el rèdit de cada edició de forma íntegra en el projecte. I seguirà essent així. Com a promotors de la cultura i la música a Mallorca i a les Illes, poder tenir una suma econòmica amb la qual poder pagar als artistes és un factor molt important per la direcció del festival. No volem precaritzar més el sector, per això aquesta és una mesura per caminar en aquesta direcció. A més, l’import de les entrades, també serà un al·licient per poder optar a programar bandes amb més alts.

Conservació del Puig de Consolació. Per preservar l’indret del festival, creiem necessari limitar-ne l’aforament, per així poder garantir un respecte adequat del puig. Amb l’import de les entrades, a part de poder fer el festival sostenible econòmicament, també volem fer-lo encara més sostenible ecològicament amb més mesures verdes per poder seguir celebrant i respectant l’estimat Puig de Consolació que acull el Mobofest cada any.

Finalment també volem anunciar que dia 6 de desembre s’anunciarà el cap de cartell internacional del Mobofest 2020.

L’essència del Mobofest segueix intacta. Seguim essent un grup de joves amb ganes de promoure la cultura i la música a la nostra illa. I ho seguirem essent.

Cordialment,

Equip Directiu del Moviment Musical Mobofest.